Over het LukasHuis

Het vakantiehuis in Ommen heeft twee woonlagen, en twee terrassen. Op de – geheel drempelloze – begane grond bevinden zich de woonkamer, open keuken, toilet, twee slaapkamers en een aangepaste badkamer.

De keuken is uitgerust met vaatwasser, nespresso koffiemachine, een oven en een combi- magnetron, koelkast (met 1 vriesvak). In de keuken vindt u allerhande keuken gereedschap (o.a. mixer, toaster, bakspullen) en een compleet servies. De huiskamer heeft een royale bank, twee luie stoelen en een televisie (met Netflix).

Uw eigen muziek kunt u afspreken via de bluetooth Marley speaker. In de spelletjeskast zijn kinderboeken, spelletjes, knutselmateriaal en een poppenhuis aanwezig. Ook hebben we hier informatie over de omgeving verzameld.

45
38
2
55

De slaapkamers op de begane grond bevinden zich tegenover de badkamer en hebben verduisterende gordijnen. De “cactuskamer” heeft een hoog-laag bed. De aangrenzende “blauwe kamer” een tweepersoonsbed (1.40), deze kamer is bij uitstek geschikt als “nachtwachtkamer”, indien nodig.

De badkamer is royaal en heeft een apart toilet. Er kan eventueel zittend gedoucht worden. Indien één van de kindergezinsleden prettiger liggend doucht, is er een verrijdbare douchebrancard (met badmat, waardoor er een laag water in kan blijven staan) te leen. Met mooi weer kan deze ook naar buiten gereden worden! Handdoeken zijn aanwezig en bij aankomst is jullie bed opgemaakt.

In het hele huis is WiFi aanwezig. Op de bovenverdieping bevinden zich een wasmachine en wasdroger. Tevens zijn er twee slaapkamers en een badkamer. De badkamer heeft een bad en een douche. De royale slaapkamer boven heeft een tweepersoons boxspring (1.80) en de kleine slaapkamer heeft een onderschuifbed.

De tuin aan de voorzijde van het huis heeft een terras, is
’s avonds te verlichten en heeft een houtkachel. Indien gewenst kan je bij ons een schommel lenen waar liggend op geschommeld kan worden. Tevens is hier parkeerruimte.